Change language Select your language:

Shenzhen Agency Inhuren

Naast het optreden als uw vaste inkoper kan Shenzhen Agency ook ingezet worden voor diverse diensten, zoals productontwikkeling, controles en overige benodigheden.

Producten Ontwikkeling en Verbetering

Iedereen krijgt een offerte op maat. Wel vinden wij het belangrijk dat u weet waar u aan to bent. Daarom zijn wij transparant in ons handelen, doen en prijzen. Niemand houdt van kosten achteraf uiteraard.

Productlabeling Service

U wilt een product laten ontwerpen, ontwikkelen en/of produceren in China maar weet niet waar te beginnen? Niet erg! Dat weten wij wel en we helpen u graag om deze complexe proces zo efficiënt en effectief mogelijk door te komen. Van technische product design, sampling tot aan de verpakking denken we met u mee door verantwoordelijkheid te nemen.

Productontwerp en Ontwikkeling

Wilt u een (nieuw) eigen merk opzetten met een eigen product (private label) of een universeel product met uw merk (white label); we kunnen hierin voorzien door uw merk/logo op het product of verpakking te laten drukken door de fabrikant of door de drukkerij. Zo kunt u het product meteen doorsturen naar uw klanten.

Controle services

Nagenoeg alles valt en staat met een goede kwaliteit. Met een goede kwaliteit weet je je vaak te onderscheiden en over het algemeen is een goede kwaliteit de minimale standaard voor Europa. Echter is er een groot interpretatieverschil tussen Chinezen en de Europeanen wat betreft ‘goede’ kwaliteit. Wat voor de lokale markt goed is, is voor de ‘gemiddelde’ Europeaan bagger. De kwaliteit van het product is vaak het resultaat van de bedrijfsfilosofie van de fabrikant, de inrichting van de processen en de gestelde eisen (in- entern) aan het product. Daarom bieden we verschillende diensten aan op ieder vlak, te weten: Een algemene bedrijfscheck, fabrieksaudit, productcertificering, productcheck.

photo

Bedrijfscheck

We voeren een company check uit aan de hand van documentatie en certificeringen die het bedrijf heeft of zou moeten hebben (op basis van de Chinese wet- en regelgeving).

photo

Fabrieksaudit

Middels een bedrijfsbezoek kunnen we achterhalen hoe professioneel het bedrijf daadwerkelijk is.

photo

Kwaliteitscontrole

We kunnen steekproefsgewijs alsook integrale controles doen op de eindproducten alvorens ze verstuurd gaan worden. Zo minimaliseren we de kans op ongeschikte producten en verlagen we de retourkosten.

photo

Productcertificering

Sommige producten dienen aan bepaalde (Chinese dan wel Europese) normen te voldoen. We kunnen de aanwezige certificeringen opvragen dan wel nieuwe productcertificeringen aanvragen.

Opzetten van een inkoopteam / afdeling

U wilt een bedrijf opzetten of een vast eigen inkoopteam opzetten die enkel voor u werkt.

Hulp & Ondersteuning

Heeft u een idee maar weet niet waar te beginnen? Of kampt u met andere vragen met betrekking tot zaken doen in China? Net als een adviseur staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Persoonlijhke begeleiding

U wilt reizen naar China, fabriek bezoeken of een beurs bijwonen maar weet niet hoe het allemaal te regelen?

Overige Diensten

Heeft u een ander probleem of wenst u ondersteuning bij een bepaalde proces of activiteit. We helpen graag uw probleem op te lossen.