Change language Select your language:

Het verhaal van Shenzhen Agency

Shenzhen Agency is een onderdeel van Shenzhen Partner, welke is ontstaan vanuit een fusie van een Nederlands en een Chinees bedrijf. Door samensmelting van Chinese expertise en Nederlandse kwaliteitsstandaarden is er een uniek concept tot stand gekomen: Het juiste product bemiddeld tegen de juiste prijs!

Tevens worden de nadelen die inherent zijn aan zaken doen met China, zoals tegenvallend kwaliteit, onverwachtste kosten, slechte communicatie, betalings/valutaproblemen, regelgeving en alle andere denkbare risico’s geminimaliseerd dan wel volledig geëlimineerd. Daarmee fungeert Shenzhen Agency als het ware als een brug tussen China en Europa. Met passie voor voor het product, kennis van de markt en verantwoordelijkheid voor de klant is Shenzhen Agency dé betrouwbare schakel tussen producenten/exporteurs en retailers/groothandels.

Note van onze CEO: Voor onze klanten zijn wij de oren, ogen en voeten in China!

Een foto van het Shenzhen Agency Team in China
Een foto van Adnan Kacmaz in Cartoonstijl

Adnan Kacmaz

Co-Founder & Co-CEO

“Het uitgangspunt van ons bedrijf is de Chinese markt voor de Europese ondernemers gemakkelijk en toegankelijk te maken”

Lee

Co-Founder & Co-CEO

“Voor onze klanten zijn wij de oren, ogen en voeten in China!” Een foto van Lee in Cartoonstijl

Ontmoet Alex Yuan

General Manager van Team China

Alex is vanaf het begin van de oprichting betrokken bij alle bedrijfsactiviteiten binnen ons onderneming en onderhoudt het klantbeheer. Dit doet hij met veel passie en hij staat altijd klaar voor onze klanten.

De grootte van de order of het probleem doet er niet toe. Het gaat erom dat hij van toegevoegde waarde voor jou is. Hij kent geen grenzen en denkt graag met je mee!

Een foto van Alex Yuan
Een foto van Echo

Ontmoet Echo Luo

Sales Manager van Team China

Echo is eveneens vanaf het begin betrokken bij ons onderneming en is een van onze steunpilaren. Ze weet de behoeftes van de klanten heel goed in kaart te brengen en laat geen werk links liggen. Ze is het vaste aanspreekpunt voor de klant. Collecteert de order en verdeelt het werk onder haar team. Order volgen en terugkoppelen behoort tot haar hoofdwerkzaamheden. Voor al je vragen kun je gerust Echo contacteren!

Kom in Contact met Shenzhen Agency

Heb je vragen over bepaalde producten of diensten? Vraag direct een offerte op! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of gewoon ons liever spreken? Schroom niet ons te contacteren. We staan je graag te woord in het Nederlands en/of Engels.

Contact informatie

Ons gedreven Team staat graag voor u klaar om u te helpen met u vraag.

* Verplicht veld

Waarom Shenzhen Agency ?

Indien uw bedrijf op zoek is naar een tijdelijke of vaste inkoopmedewerker of een geheel nieuwe inkoopafdeling in China met een vast team die enkel voor u werkt dan bent u bij ons bij het juiste adres! Alhoewel we breed ingezet kunnen worden zijn wij gespecialiseerd in consumentenelektronica, gadgets, speelgoed, huishoudelijke apparatuur, onderdelen & accessoires voor computer- en mobiele telefoonwereld met Shenzhen en Guangzhou als bron en Europa als markt.

Vanuit het hoofdkantoor in China en servicekantoren in Hong-Kong en Nederland voorzien we de Europese markt van producten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de Europese wetgeving. Wegens onze positie enerzijds dichtbij de bron en anderzijds dichtbij de klant kunnen we producten voor uitstekende prijzen garanderen en optimale service aanbieden, waarbij eerlijkheid, betrouwbaarheid en transaparantie onze kernwaarden zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat we van meerwaarde kunnen zijn voor het optimaliseren van uw supply chain!

Kennis & Expertise

Dankzij onze kennis en ervaring van de lokale markt en grote netwerk in diverse delen van China zijn wij in staat om snel bij de juiste fabrikanten te komen. Daaropvolgend kunnen we dankzij ons kennis van zowel de Chinese als Europese kwaliteitsstandaarden het juiste product voor u vinden. Door een strikte kwaliteitscontrole op de documentatie en op de functionaliteit van het product kunnen we u de beste kwaliteit garanderen!

Veelzijdigheid van diensten

Wij kunnen enerzijds fungeren als uw (vaste) inkoopagent of als uw kwaliteitsafdeling en anderzijds persoonlijke begeleiding en ondersteuning bieden voor projectmatige activiteiten. Daarnaast bieden we hulp bij het regelen van transport om de goederen zo snel en goedkoop mogelijk bij u geleverd te krijgen. We kunnen dus voor in de gehele supply chain ingezet worden. Wij denken graag met u mee, helpen u graag met het opzetten of uitbouwen van een merk en groeien graag met uw succes mee!

Vast aanspreekpunt

Of het nu gaat om order plaatsen bij uw vaste leveranciers of het vinden van nieuwe leveranciers c.q. producten, u krijgt door met ons samen te werken 1 vaste aanspreekpunt. Doordat u 1 vaste aanspreekpunt kunt u uw accountmanager op een makkelijke en snelle manier contacteren voor allerlei behoeften/problemen om het geregeld/opgelost te krijgen.