Sprache ändern Wähle deine Sprache:

Uw supply chain optimaliseren?

Wij zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste tijd tegen de juiste prijs geleverd wordt!

Full service-agent voor sourcing en inkopen in China

Shenzhen Agency is een internationale organisatie die bedrijven helpt om in of met China zaken te doen. Zo kunnen wij eenmalig, op projectbasis of als een vaste inkoopagent ingehuurd worden om te bemiddelen voor een bepaalde product of dienst vanuit China. Kwaliteitscontroles en fabrieksaudits uitvoeren behoren tot onze dagelijkse bezigheid in China. Met een breed scala aan netwerk is het vinden van een (nieuwe) leverancier voor uw product helemaal niet moeilijk voor ons. Wilt u een uniek product met een net wat ander ontwerp, kleur, kwaliteit of verpakking? Wij zijn er om te zorgen voor dat net wat anders zijn!

Lees meer over ons
Transparant Transparantie in alle facetten.
Persoonlijk Wij denken altijd met u mee.
Ervaren Al 10 jaar dé sourcing-expert.
betrouwbaar Dichtbij de u én de bron.

Zaken doen met China is nog nooit zo makkelijk geweest!

lZaken doen met China biedt enorme kansen maar tegelijkertijd neemt het grote risico’s met zich mee. Wij minimaliseren de risico’s in de gehele supply chain en optimaliseren uw inkopen. Zo besparen wij u geld en dragen direct bij aan uw omzet. Shenzhen Agency fungeert als het ware als een brug tussen China en Europa. Of wij wat voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onderstaande diensten.

Vector graphic van twee werknemers achter een laptop

Inkoopagent

Als ervaren inkoopagent in China kunnen wij u ontzorgen van de tijd en moeite die vergt om een betrouwbare leverancier of nieuwe product te vinden, orders te plaatsen en de daarmee gemoeide communicatie.
Lees meer
Vector graphic van identiteitskaarten

Inhuur

Tevens kunt u van onze expertise gebruik maken voor (eenmalige) diensten zoals fabrieksaudits, integrale kwaliteitscontroles, productontwikkeling, productcertificering en persoonlijke begeleiding.
Lees meer

Onze Specializaties

Wat is ons expertise?

We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het fungeren als agent in China voor diverse soort producten. Voor bedrijven actief in speelgoed, beeldschermen, verlichting, huishoudelijke apparatuur, smart gadgets en sportartikelen zijn we ervan overtuigd dat we van meerwaarde zullen zijn in het optimaliseren van hun supply chain.

Wat kunt u van ons verwachten?

Risico’s die inherent zijn aan zaken doen met China, zoals tegenvallend kwaliteit, onverwachtse kosten, slechte communicatie, betalingsproblemen, regelgeving en alle andere denkbare risico’s doen wij minimaliseren dan wel volledig elimineren. We stellen ons op als zijnde uw collega en denken graag met u mee in het belang van uw bedrijf.

Wat is ons doel?

We streven om de vaste partner te worden van producenten, groothandels, retailers, en e-commerce bedrijven in de MKB-segment gevestigd in Europa. We ambiëren een langdurige samenwerking waarin wij meer dan een partner zijn.

Met passie voor het product, kennis van de markt en verantwoordelijkheid voor de klant zijn wij dé betrouwbare partner voor onze klanten. Wilt u meer weten of we wat voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een .

Consumenten-
Elektronica

Speelgoed

Home & Garden

Voertuig onderdelen
& accessores

Neem contact op

Ons team helpt u graag verder met al uw vragen en verzoeken

Alex Yuan
Echo Leo
Al jaren uw handen, voeten en oren in China.

Shenzhen Agency dé full-service agent in Shenzhen (China). Wij passen onze jarenlange kennis toe op get gebied van sourcing om zo onze klanten te voorzien van de beste service.

Bent u geinteresseerd in een van onze services? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze service medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw vraag. Wij zijn dan ook beschikbaar in verschillende talen.

Ons team voorziet u altijd graag van eerlijke en kundige informatie. U bent dan ook niet gebonden aan het afnemen van de service. U kunt op verschillende manieren contact opnemen. Dit kan per email, telefoon of het contact/offerte formulier.